RISLONE Hy-per Cool Cleaner & Super Flush

Artikelnummer: B41240

RISLONE Hy-per Cool Fleaner & Super Flush is de radiator reiniger die u helpt om uw koelsysteem weer volledig te reinigen. Het verwijdert de afzettingen die in de loop der tijd zijn opgebouwd en die voor oververhitting zorgen. De Heavy-duty formule is speciaal ontworpen om olieachtige resten, roest en aanslag te verwijderen. Hy-per Cool Radiator Cleaner & Super Flush is voor gebruik in alle benzine- en dieselmotoren. De formule bevat ook een speciaal waterpomp-smeermiddel, dus er is geen enkel risico voor de pomp, een veel voorkomende klacht bij andere merken.

Schone systemen worden koeler!

GEBRUIKSAANWIJZING

Let op: verwijder nooit de radiator dop als de motor heet is!

  1. Zorg dat de motor volledig is afgekoeld.

  2. Laat de koelvloeistof uit het koelsysteem lopen. (vang het op en breng het bij het milieustation of uw garage)

  3. Sluit de afvoer weer af en voeg de volledige inhoud van de fles Hy-per Cool Cleaner & Super Flush toe en vul het systeem verder af met water.

  4. Plaats de radiator dop weer terug en start de motor, laat deze 15 minuten stationair draaien. Zet de motor af en laat hem weer volledig afkoelen, en laat dan het systeem weer leeglopen.

  5. Spoel het koelsysteem en het reservoir door, totdat het water helder is. TIP: Het gebruik van een tuinslang werkt hiervoor zeer goed.

  6. Vul het koelsysteem en het reservoir opnieuw met het door de fabrikant aanbevolen koelvloeistof af. Voor het allerbeste resultaat voeg je een fles Rislone Hy-per Cool Super Coolant toe na het spoelen van het systeem. Dit zorgt voor een bescherming tegen oververhitting, houdt het systeem schoon en geeft een optimale warmteoverdracht en bescherming tegen corrosie.

Techniche Specificaties

  • Het is snel, gemakkelijk en veilig te gebruiken op alle koelsysteemmaterialen, inclusief plastic en aluminium. Werkt met alle koelsystemen.

  • Dosering: 1 fles is geschikt voor systemen van maximaal 15 liter. Bij grotere systemen gebruikt u 1 fles per 15 liter koelvloeistof.