RISLONE NANO PRIME

Artikelnummer: B44104

NANO PRIME™ is de meest geavanceerde motor- en olietoevoeging van Rislone ooit. Het is anders dan al het andere wat tot nu toe op de markt verkrijgbaar is. Perfect voor nieuwe en voor oudere auto’s. Rislone Nano Prime Motor & Olie Additief geeft de extra bescherming die nodig is voor de lichtere oliën van tegenwoordig

Dit unieke Rislone-additief maakt gebruik van een volledig geformuleerde GF-5 / SN-classificatie van synthetische motoroliedrager die compatibel is met alle voertuigen. Het bevat een synthetische basisolie om het aantal kilometers en de prestaties te helpen verbeteren en tegelijkertijd de uitstoot te verminderen. Het is ontworpen om volledig te werken met alle soorten viscositeit, inclusief 0W-20, 0W-30, 5W-20, 5W-30, 5W-40, 10W-30, 15W-40 en alle andere specificaties.

Deze formule is verbeterd met synthetische toevoegingen, waaronder nano bolletjes, wrijvingsverbeteraar, anti-slijtage middelen, extreme druk additieven plus het beroemde reinigingsmiddel en dispergeermiddel (tegen klonteren en vlokken van de olie) van Rislone.

HAndleiding

Eén fles is goed voor een behandeling van 4,5 tot 7 liter olie voor normale voertuigen. Gebruik voor grotere motoren 1 fles per 6 liter motorolie. Gebruik bij 4-takt ATV, motorfietsen en kleine motoren ongeveer 300 ml. per liter oliecapaciteit.

Belangrijk! Niet gebruiken bij natte koppelingstoepassingen, omdat dit de wrijving te effectief vermindert.

Voor het beste resultaat gebruikt u een fles bij elke oliewissel. Wanneer de motor is afgezet, verwijdert u uw olievuldop en giet het flesje RisloneNano Prime Motor & Olie Additief in de motor volgens het doseerschema.

Mag op elk moment worden gebruikt, bij of tussen olieverversingen. Let op dat u niet boven het maximum toelaatbare olieniveau uitkomt.

Veilig te gebruiken op alle voertuigen en maakt de nieuwe voertuiggarantie van de fabrikant niet ongeldig.

Wat maakt RISLONE Nanotechnologie anders?

Rislone Nano-bolletjes zijn ontworpen met een unieke ronde vorm voor een soepele rollende actie, die een veerachtig kussen creëert voor extreme bescherming.

Rislone Nano Prime-technologie verbetert ook drastisch de anti-wrijvingseigenschappen van metalen oppervlakken en brengt een dunne coating aan, waardoor uw motor een extra laag bescherming krijgt.

VOORDELEN VAN RISLONENANO PRIME!

  • METAALBEHANDELING: Nano bolletjes en wrijvingsverbeteraar verminderen de wrijving tot 38%

  • SMEREN: Anti-slijtage-additieven verminderen interne slijtage tot 37%

  • BESCHERMING: Werkt tegen oververhitting en motorschade

  • PRESTATIES: Maximale paardenkracht uit de motor

  • BRANDSTOF EFFICIËNT: Minder wrijving = Beter brandstofverbruik en minder emissies

  • KOUDE START: Bij koud weer zorgt de nano bescherming voor een zeer soepele start

  • Heeft MoS₂ en WS₂ Nano Technology

  • Vermindert wrijving, hitte en slijtage van de motor

  • Repareert, door het vullen en coaten van ruwe en versleten metalen oppervlakken

  • Reinigt en voorkomt slib