RISLONE HY-PER Lube Oil Supplement

Artikelnummer: B44201

Rislone Hy-per Lube oil supplement is een nieuwe olie toevoeging wat zeer geschikt is voor de wat oudere auto's. (3 jaar of meer dan 50.000 km.) Kan worden gebruikt in motoren en handgeschakelde versnellingsbakken. Geschikt voor personen benzine- en dieselauto's, vrachtwagens, tractoren, bootmotoren, industriële-, kranen- en graafmachines.

Hy-per Lube is de ideale keuze voor motoren met een hoge kilometrage die tekenen vertonen van slijtage of verminderde prestaties. Dit motoroliesupplement sluit effectief zuigerveren en klepgeleiders af, herstelt de prestaties en verbetert de brandstofefficiëntie. Naarmate de compressie wordt hersteld, worden het olieverbruik en de uitlaatrook verminderd voor een algehele gezondere motor.


HANDLEIDING

DOSERING
  • Benzinemotoren: vervang 1 liter olie door 1 liter Hy-per Lube in 4-6 liter oliesystemen. Grotere systemen gebruiken 20% per volume. (maximaal 2 liter in versleten motoren met hoge kilometerstand)

  • Dieselmotoren: voeg 10% Hy-per Lube smeermiddel per volume toe.

  • Handgeschakelde versnellingsbakken, versnellingsbakken en differentiëlen: voeg 20 to 40% per volume toe. (niet gebruiken in automatische transmissies)

  • Assemblagesmeermiddel: 100% Hy-per smeermiddel.

VOORDELEN VAN HY-PER LUBE

Rislone Hy-per Lube oil supplement versterkt de oliefilm sterkte. Meer dan 75% van interne slijtage treedt op tijdens de eerste paar seconden van het opstarten van de motor. Hy-per Lube oil supplement laat een beschermde filmlaag achter op alle interne onderdelen, inclusief cilinders en tandwielen, waardoor dit een volledige bescherming biedt tegen opstartslijtage.

VERLAAGT DE BEDRIJFSTEMPERATUUR VAN DE MOTOR

Alle smeermiddelen kunnen gaan schuimen. Schuimen beperken het vermogen van de olie om warmte af te voeren, waardoor de bedrijfstemperatuur stijgt, wat leidt tot voortijdige slijtage. Het anti-schuim vermogen van Rislone Hy-per Lube oil supplement vermindert schuim, helpt de levensduur van de motor te verlengen en verlaagt de bedrijfstemperatuur.

VOORKOMT THERMISCHE AFBRAAK

Hoogwaardige additieven zorgen voor viscositeit en thermische afbraak van de olie. De 100% op aardolie gebaseerde formule van Hy-per Lube biedt extra bescherming tussen olieverversingen en kan de levensduur van de olie tot 50% verlengen.

MINDER WRIJVING

Hy-per Lube zorgt voor minder wrijving. Verminderde wrijving verlengt de levensduur van de motor, biedt meer vermogen en verlaagt het brandstofgebruik. Dit is een voordeel voor nieuwe en oude motoren.

MINDER GELUID

De zeer sterke additieven in Hy-per Lube voor extreme druk, verbeteren het vermogen van de olie om mechanische schokken op te vangen en te absorberen aanzienlijk. Bij oudere, versleten motoren verhoogt Hy-per smeermiddel ook de oliedruk om tikkende lifter en kleppen, stoten en andere geluiden te verminderen.

VOORDELEN KORT SAMENGEVAT:

  • Betere koude start

  • Verlengt de levensduur van de olie met maar liefst 50%

  • Herstelt prestaties en het brandstofverbruik in motoren met een hoge kilometerstand

  • Verhoogt de filmsterkte