RISLONE COMPRESSION REPAIR

Artikelnummer: B44447

RISLONE Compressie Repair herstel het motor vermogen, reinigt de zuigerveren, vermindert olieverbruik en zorgt voor meer compressie.

Motoronderdelen kunnen in de loop van de tijd slijten, waardoor er weinig compressie optreedt en het vermogen afneemt. Daarom is RISLONE Compressie Repair met Ring Seal ontwikkeld. Dit product vernieuwt versleten motoren, herstelt de compressie, herstelt het motor vermogen en herstelt de blow-by van de motor. Het is vloeibare technologie in een fles.

Rislone-compressiereparatie met ringafdichting werkt door klevende ringen los te maken en gaten en krassen in cilinderwanden te vullen, waardoor blow-by en compressieverlies worden voorkomen en wrijving, slijtage en olieverbruik worden verminderd. Om nog maar te zwijgen: het bevat geen schadelijke lood of andere metalen die de binnenkant van uw motor kunnen beschadigen of verbrand kunnen worden en die de uitstoot componenten en het milieu kunnen verontreinigen.

VOORDELEN:

  • herstelt motor vermogen

  • vernieuwt versleten motoren

  • herstelt compressie

  • blow-by probleem wordt verholpen

  • reinigt vervuilde zuigerveren

  • olieverbruik verminderen

HANDLEIDING:

Voeg RISLONE Compression Repair toe aan nieuwe/bestaande motorolie. Controleer altijd het olieniveau. Voor het beste resultaat voegt u Compressie Repair elke 10.000 km. toe, of bij elke olieverversing.

Wat zijn de tekenen van verminderde compressie?

Enkele tekenen van verminderde compressie zijn onder meer vermogensverlies, slecht brandstofverbruik, olieverbruik, blauwe rook uit de uitlaat, verstopping van de pluggen en motorgeluid of trillingen .

Wat is RISLONE Compressie Repair met Ring Seal?

RISLONE Compressie Repair met Ring Seal is een geconcentreerd eigen mengsel van aardolietoevoegingen ontwikkeld voor motoren met een hogere kilometerstand die lijden aan verminderde of ongelijkmatige compressie. Het bevat een uniek motoradditief dat versleten gebieden in de cilinderwand repareert, waardoor de cilindercompressie wordt hersteld en de motorprestaties in bijna nieuwe originele staat worden verbeterd.

Hoe werkt Rislone Compressie Repair met Ring Seal?

RISLONE Compressie Repair met Ring Seal werkt op twee manieren om problemen met lage compressie op te lossen. Ten eerste werken chemische polymeren om krassen en groeven in cilinderwanden op te vullen die worden veroorzaakt door normale slijtage, veroudering en hoge kilometerstand. Ten tweede bevrijdt het klevende ringen in zuigergroeven zodat de ringen de toenemende compressie op de juiste manier kunnen afsluiten.