RISLONE Hy-per Cool SUPER COOLANT

Artikelnummer: B41300

Wanneer u het uiterste van uw motor vraagt, kan oververhitting voor ernstige mechanische problemen zorgen. Hy-per Cool Super Coolant is een effectief additief voor het koelsysteem, wat helpt warmte efficiënter over te dragen om de cilinderkoppen koel te houden en de kans op detonatie, vermogensverlies en schade te verminderen.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare manier om oververhittingsproblemen te elimineren en de levensduur van uw motor te verlengen, is Hy-per Cool Super Coolant een in de racewereld bewezen, effectieve oplossing die van toepassing is op elke auto en situatie.

Super Coolant is het meest bewezen additief voor motor koelvloeistofsystemen op de markt, dat overal wordt gebruikt, van circuit en off-road recreatie tot algemene consumenten die dagelijks het beste verwachten.

De beproefde formule is getest en bewezen in de zwaarste bedrijfsomstandigheden en wordt ondersteund door empirische laboratoriumresultaten die het vermogen aantonen om de cilinderkop temperatuur aanzienlijk te verlagen.

HET BESTE VAN RISLONE

We doen een beroep op 60 jaar chemische innovatie en industriële ervaring om een motor koelvloeistof toevoeging te leveren die alle soorten metalen in koelsystemen, inclusief aluminium, beschermt tegen roest, elektrolyse en corrosie. Hy-per Cool Super Coolant is effectief in toepassingen met gewoon water waar er geen bescherming is door de antivries corrosieremmers. Veilig voor gebruik in benzine- en dieselvoertuigen, profiteert u van een additief voor het koelsysteem dat:

  • Verhoogt het vermogen door het ontstekingstijdstip veilig te laten verlopen.

  • Bewezen door onafhankelijke Dyno-testen (rollenbank) om motortemperaturen tot 25° F (ong. 13 °C) te verlagen.

  • Bevat geen antivries en is veilig voor gebruik in motorsport en racen.

  • Is compatibel met vrijwel elk type en kleur antivries.

  • Verbetert het opwarmen van de motor in de meest koude omgevingen

Handleiding

Zorg ervoor dat uw motor uitstaat en de radiator koel is. Voeg een fles toe voor systemen van 12 tot 20 liter. Voor grotere en kleine systemen voeg je 30 ml. per liter toe. U kunt het ook toevoegen aan de overlooptank, maar het duurt 4 tot 5 warm/koud cycles voor het volledig in het systeem is opgenomen.

*Super Coolant is compatibel met alle soorten en alle kleuren antivries, inclusief Dex-Cool.

Opmerking: Als u Hy-per Lube Super Coolant met gewoon water of antivries / watermengsel gebruikt, raden we aan om zacht leidingwater of flessenwater te gebruiken.

UW VERTROUWDE BRON VOOR KOELMIDDEL ADDITIEF VOOR MOTOREN

Als u meer geeft om wat u in uw motor doet dan het prijskaartje of lege beloften die op een fles staan, dan biedt Hy-per Lube premium oplossingen die passen bij uw budget en verwachtingen overtreffen. Al onze hoogwaardige, in de industrie bewezen producten zijn geformuleerd en gemaakt in de VS en ontworpen om bestand te zijn tegen hoge stress en veeleisende uitdagingen. Wij zijn het favoriete merk voor raceteams, off-roaders en mensen in industriële toepassingen die de kwaliteit van onze producten en de ervaring van ons team waarderen.

Gebruik RISLONE Hy-per Cool Cleaner & Flush samen met RISLINE Hy-per Cool Super Coolant voor de beste resultaten.

U kunt Hy-per Cool Cleaner & Flush gemakkelijk combineren met Hy-per Cool Super Coolant. Gebruik de Cleaner om uw systeem volledig te reinigen en voeg daarna de Rislone Hy-per Cool Super Coolant toe zodat het systeem langer schoon blijft en beter presteert.